х

Високо качество на изображението и високоскоростен изход с оригинална технология

Той е оборудван с технологията „облачно декодиране“, първоначално разработена от DVDFab и реализира по-бързо четене и извеждане на DVD. Нещо повече - не само е бързо, но и качеството на изходния файл е гарантирано, така че изходът на DVDFab DVD Copy няма да се различава от оригиналния DVD файл. Можете да изберете режим на копиране, наречен "клониране", за да копирате DVD 1: 1 за перфектно копие без загуби.
Копирайте Blu-ray с високо качество

Съвместим с всички видове DVD, копирайте DVD безплатно

DVDFab DVD Copy може да копира DVD + R / RW, DVD-R / RW, DVD + R DL, DVD-R DL, от DVD-9 (двустранно двупластово DVD) на DVD-5 (едностранно еднослойно DVD). ) Може да се компресира и копира. Като софтуер за презапис на DVD, можете не само да копирате между DVD дискове, но също така да създавате DVD дискове в ISO файлове с изображения и папки VIDEO_TS или да създавате ISO файлове с изображения и DVD папки (VIDEO_TS папки) в DVD дискове. Освен това DVDFab DVD Copy може да обработва всеки стар DVD или надраскан DVD, който не може да бъде копиран от нормален софтуер за презапис на DVD.
Копирайте безплатно Blu-ray видеоклипове

Мощна функция за копиране на DVD и гъвкав метод за копиране

Това DVDFab DVD копие е резултат от нашите усилия да разработим софтуер за копиране на DVD за повече от 10 години. Ние предлагаме версия на Mac, както и версия на Windows. Ние непрекъснато обновяваме и надграждаме софтуера, така че дори и най-новият Windows 10 да може да копира DVD без проблеми. Ние се стремим да разработим софтуер с по-мощни функции и по-просто използване, за да осигурим страхотно изживяване при използване от тежки потребители до начинаещи. Има 6 режима на копиране, които можете да избирате според вашите нужди. Той ви носи професионален опит за копиране на DVD с добре проектиран интерфейс.

Съвместим с всички защитни устройства за копиране

Можете бързо да премахнете защитите за копиране като CSS, ARccOS, UOP, APS, RCE, DRM, които се прилагат към търговски и наемни DVD дискове. Можете също да отмените CPRM за защита на копието, използван при запис на програми „Копирай веднъж“. Може дори да се използва с премахване на DVD Cinavia (продава се отделно), за да премахнете дори водния знак Cinavia, вграден в аудио записа на DVD.

Лесен за разбиране интерфейс и прост метод на работа

Харесва ми да купувам и събирам DVD-та на аниме, драми, филми и т.н., от любители на видео и тежки потребители на софтуер за копиране на DVD, които са изпробвали няколко вида софтуер за копиране на DVD и не са много запознати с компютри или софтуер, или за първи време Ние предоставяме най-лесния за разбиране интерфейс и метод на работа с убеждението, че дори и начинаещите, използващи софтуер за копиране на DVD, могат да почувстват удобството, лекотата на използване и стойността на софтуера. Можете да копирате DVD с поне 3 щраквания.

6 режима на копиране

DVDFab DVD Copy предлага 6 режима на копиране: пълен диск, основен филм, персонализиране, разделяне, сливане, клониране / записване. Потребителят може да копира целия диск (или DVD-9 на DVD-5), да копира само основния филм (основната част), да посочи заглавие, глава, аудио, субтитри и т.н., и да копира едно DVD-9 на две. Можете да извеждате на DVD-5, да компресирате няколко DVD в едно DVD и да копирате или извеждате абсолютно същите като оригинала.

Как да направите копие на DVD с няколко щраквания

DVDFab DVD Copy е лесен за използване софтуер за копиране на DVD, който ви позволява да копирате DVD във всеки режим в 3 стъпки. Ще обясня накратко как да копирате и запишете DVD, като използвате за режим Full Disc като пример.

Стъпка 3: Изберете един от запазения DVD диск, ISO файла и папката VIDEO TS като дестинация за запазване. Кликнете върху бутона "Старт".

Стъпка 1: Кликнете върху „Копиране“. Щракнете върху бутона "→" и изберете "Пълен диск" от режима на копиране.

Стъпка 2: Щракнете върху "+", за да заредите DVD.

Стъпка 3: Изберете един от запазения DVD диск, ISO файла и папката VIDEO TS като дестинация за запазване. Кликнете върху бутона "Старт".

Стъпка 1: Кликнете върху „Копиране“. Щракнете върху бутона "→" и изберете "Пълен диск" от режима на копиране.

Статии за използване на продукти

2020 Топ 10 безплатен софтуер за копиране на DVD

Най-добрият софтуер за извличане на DVD за 2020 г.

Често задавани въпроси

1. Има ли безплатна версия на DVDFab DVD Copy?

DVDFab DVD Copy не е софтуер за копиране на DVD, но има начини да го използвате безплатно. Ние предлагаме пълнофункционално изживяване за 30 дни и можете да използвате всички функции през периода (до 3 копия). След приключване на пробния период някои функции ще бъдат безплатни версии без налични функции, освен ако не закупите платената версия. Моля, вижте " Често задавани въпроси ".

2. Копирането на DVD е незаконно?

Не е незаконно да копирате DVD, което не е защитено от копиране. Незаконно е да се премахват копията за лична употреба, но не се наказва. Не забравяйте да следвате правилата, когато копирате DVD-та.

3. Купих го, но това е пробна версия. Какво трябва да направя?

Моля, удостоверете след закупуване на платената версия. Стартирайте софтуера, щракнете върху бутона на триъгълника в горната дясна част и щракнете върху „Удостоверяване“. Моля, въведете своя имейл адрес и парола.

Четири. Купих нов компютър. Искам да мигрирам DVDFab от стария си компютър. Какво трябва да направя?

DVDFab продуктите могат да се използват само на персонални компютри, които са удостоверени с имейл адреса, регистриран при закупуването на продукта. Когато сменяте компютъра, който използва DVDFab, първо кликнете върху бутона на триъгълника в горния десен ъгъл на софтуера и след това щракнете върху „отмени автентификацията“. След деавторизация, моля, инсталирайте DVDFab на новия си компютър и го оторизирайте.

Потребителски глас

Наоки Хаяши

1 2 3 четири пет
Наистина е лесен за използване. Малко стара също. Щастлив съм, че мога да копирам

Нишино Шинсуке

1 2 3 четири пет
Наистина съм изненадан, че никога не съм се провалил. Разчитам на теб.

Wisteria

1 2 3 четири пет
Опитах да използвам безплатен софтуер, но в края на краищата имаше твърде много DVD, които не можах да копирам, затова избрах този. Радвах се, че мога да го копирам правилно.

Наоки Хаяши

1 2 3 четири пет
Наистина е лесен за използване. Малко стара също. Щастлив съм, че мога да копирам

Нишино Шинсуке

1 2 3 четири пет
Наистина съм изненадан, че никога не съм се провалил. Разчитам на теб.

Препоръчителни свързани продукти

Blu-ray плейър

DVDFab DVD Ripper

Той освобождава защитата за копиране, приложена към DVD диска, и го преобразува във формат като MP4 / MKV / AVI, така че да може да се възпроизвежда на устройства като компютри, таблети и смартфони.
Извличане на BD-DVD

DVDFab Blu-Ray копие

С най-силният софтуер за копиране на Blu-ray в индустрията можете да премахнете всички защитни устройства и копирате Blu-ray. Можете също да копирате Blu-ray дискове (BDAV), които записват телевизионни програми.
Копие на DVD

DVDFab Blu-Ray Ripper

Защитата за копиране, приложена към диска Blu-Ray, се освобождава и се преобразува във формат като MP4 / MKV / AVI, така че да може да се възпроизвежда на устройства като компютри, таблети и смартфони.

Мултимедиен специалист

Горещи теми

За DVD Bluraycopys

  • Условия за ползване
  • Политика за бисквитки
  • Политика за поверителност
  • Свържете се с нас
списание за електронна поща

Вземете най-новата информация като информация за продуктите и новини!

език

EnglishEnglish

Copyright © 2020 DVDBluraycopys.com. Всички права запазени.