x

Høj billedkvalitet og høj hastighed med original teknologi

Det er udstyret med "Cloud Decryption" -teknologi, der oprindeligt er udviklet af DVDFab, og realiserer hurtigere DVD-læsning og -udgang. Desuden er det ikke kun hurtigt, men kvaliteten af ​​outputfilen er garanteret, så output fra DVDFab DVD Copy ikke afviger fra den originale DVD-fil. Du kan vælge en kopitilstand kaldet "klon" for at kopiere DVD 1: 1 til perfekt tabsfri kopi.
Kopier Blu-ray med høj kvalitet

Kompatibel med alle slags dvd'er, kopier dvd'er frit

DVDFab DVD Copy kan kopiere DVD + R / RW, DVD-R / RW, DVD + R DL, DVD-R DL, fra DVD-9 (enkeltsidet dobbeltlags DVD) til DVD-5 (enkeltsidet enkeltlags DVD). ) Kan komprimeres og kopieres. Som en DVD-overførselssoftware kan du ikke kun kopiere mellem DVD-diske, men også oprette DVD-diske i ISO-billedfiler og VIDEO_TS-mapper, eller oprette ISO-billedfiler og DVD-mapper (VIDEO_TS-mapper) i DVD-diske. Bortset fra det kan DVDFab DVD Copy håndtere enhver gammel DVD eller ridset DVD, der ikke kan kopieres med normal DVD-dubbingsoftware.
Kopier Blu-ray-videoer frit

Kraftig DVD-kopifunktion og fleksibel kopimetode

Denne DVDFab DVD Copy er resultatet af vores bestræbelser på at udvikle DVD copy software i mere end 10 år. Vi leverer Mac-version såvel som Windows-version. Vi opdaterer og opdaterer konstant softwaren, så selv den nyeste Windows 10 kan kopiere DVD uden problemer. Vi sigter mod at udvikle software med mere kraftfulde funktioner og enklere brug for at give en god brugsoplevelse fra tunge brugere til begyndere. Der er 6 kopimetoder, du kan vælge efter dine behov. Det giver dig en professionel DVD-kopi-oplevelse med en godt designet interface.

Kompatibel med alle kopibeskyttelser

Du kan hurtigt fjerne kopibeskyttelser som CSS, ARccOS, UOPs, APS, RCE, DRM, der anvendes på kommercielle og leje DVD-diske. Du kan også annullere kopibeskyttelsens CPRM, der bruges til optagelse af "Copy Once" -programmer. Det kan endda bruges med fjernelse af DVD Cinavia (sælges separat) til at fjerne selv Cinavia-vandmærket, der er indlejret i lydsporet på en DVD.

Let at forstå interface og enkel betjeningsmetode

Jeg kan godt lide at købe og indsamle dvd'er med anime, dramaer, film osv. Fra videoentusiaster og tunge brugere af dvd-kopisoftware, der har prøvet flere forskellige dvd-kopieringssoftware og ikke er meget fortrolige med pc'er eller software, eller til den første tid Vi leverer den mest letforståelige grænseflade og betjeningsmetode med den overbevisning, at selv begyndere, der bruger DVD-kopisoftware, kan føle softwarens bekvemmelighed, brugervenlighed og værdi. Du kan kopiere en DVD med mindst 3 klik.

6 kopifunktioner

DVDFab DVD Copy tilbyder 6 kopimetoder: Full Disc, Main Movie, Customize, Split, Merge, Clone / Burn. Brugeren kan kopiere hele disken (eller DVD-9 til DVD-5), kun kopiere hovedfilmen (hoveddelen), angive titel, kapitel, lyd, undertekster osv. Og kopiere en DVD-9 til to. Du kan udsende til DVD-5, komprimere flere DVD'er til en enkelt DVD og kopiere eller udsende nøjagtigt det samme som originalen.

Sådan laves en DVD-kopi med et par klik

DVDFab DVD Copy er en brugervenlig DVD-kopisoftware, der giver dig mulighed for at kopiere din DVD i enhver tilstand i 3 trin. Jeg vil kort forklare, hvordan man kopierer og brænder en DVD ved brug af Full Disc-tilstand som eksempel.

Trin 3: Vælg en af ​​den gemte DVD-disk, ISO-fil og VIDEO TS-mappen som gemte destination. Klik på knappen "Start".

Trin 1: Klik på "Kopier". Klik på knappen "→", og vælg "Fuld disk" i kopifunktionen.

Trin 2: Klik på "+" for at indlæse DVD'en.

Trin 3: Vælg en af ​​den gemte DVD-disk, ISO-fil og VIDEO TS-mappen som gemte destination. Klik på knappen "Start".

Trin 1: Klik på "Kopier". Klik på knappen "→", og vælg "Fuld disk" i kopifunktionen.

Produktanvendelsesartikler

2020 Top 10 gratis dvd-kopisoftware

2020 bedste dvd-ripping-software

FAQ

1. Er der en gratis version af DVDFab DVD Copy?

DVDFab DVD Copy er ikke en dvd-kopifri software, men der er måder at bruge den gratis. Vi tilbyder en komplet oplevelse i 30 dage, og du kan bruge alle funktionerne i perioden (op til 3 eksemplarer). Efter prøveperioden er nogle funktioner gratis versioner uden funktioner tilgængelige, medmindre du køber den betalte version. Se venligst " Ofte stillede spørgsmål ".

2. Er DVD-kopi ulovlig?

Det er ikke ulovligt at kopiere en DVD, der ikke er kopibeskyttet. Det er ulovligt at fjerne copyguards til personlig brug, men det straffes ikke. Følg reglerne, når du kopierer DVD'er.

3. Jeg købte den, men det er en prøveversion. Hvad skal jeg gøre?

Bekræft venligst efter købet af den betalte version. Start softwaren, klik på trekantknappen i øverste højre hjørne, og klik på "Godkendelse". Indtast din e-mail-adresse og adgangskode.

Fire. Jeg købte en ny pc. Jeg vil migrere DVDFab fra min gamle pc. Hvad skal jeg gøre?

DVDFab-produkter kan kun bruges på pc'er, der er godkendt med den e-mail-adresse, der er registreret, da produktet blev købt. Når du skifter pc, der bruger DVDFab, skal du først klikke på trekantknappen i øverste højre hjørne af softwaren og derefter klikke på "tilbagekald godkendelse". Efter afeautorisering skal du installere DVDFab på din nye pc og autorisere den.

Brugerstemme

Naoki Hayashi

1 2 3 fire Fem
Det er virkelig nemt at bruge. Lidt gammel også. Jeg er glad for at kunne kopiere

Nishino Shinsuke

1 2 3 fire Fem
Jeg er virkelig overrasket over, at jeg aldrig har fejlet. Jeg regner med dig.

Wisteria

1 2 3 fire Fem
Jeg prøvede at bruge gratis software, men trods alt var der for mange dvd'er, som jeg ikke kunne kopiere, så jeg valgte denne. Jeg var glad for, at jeg kunne kopiere det ordentligt.

Naoki Hayashi

1 2 3 fire Fem
Det er virkelig nemt at bruge. Lidt gammel også. Jeg er glad for at kunne kopiere

Nishino Shinsuke

1 2 3 fire Fem
Jeg er virkelig overrasket over, at jeg aldrig har fejlet. Jeg regner med dig.

Anbefalede relaterede produkter

Blu-ray-afspiller

DVDFab DVD Ripper

Den frigiver kopibeskyttelsen, der er anvendt på DVD-disken, og konverterer den til et format som MP4 / MKV / AVI, så det kan afspilles på enheder som pc'er, tablets og smartphones.
BD-DVD ripping

DVDFab Blu-Ray-kopi

Med den stærkeste Blu-ray-kopisoftware i branchen kan du fjerne alle Blu-ray-kopieringsskærme og kopiere. Du kan også kopiere Blu-ray-diske (BDAV), der optager tv-programmer.
DVD-kopi

DVDFab Blu-Ray Ripper

Kopibeskyttelsen, der anvendes på Blu-Ray-disken, frigives, og den konverteres til et format som MP4 / MKV / AVI, så det kan afspilles på enheder som pc'er, tablets og smartphones.

Multimediaspecialist

Hotemner

Om DVD Bluraycopys

  • Betingelser for brug
  • Cookies-politik
  • Fortrolighedspolitik
  • Kontakt os
e-mail magasin

Få de nyeste oplysninger såsom produktinformation og nyheder!

Sprog

EnglishEnglish

Copyright © 2020 DVDBluraycopys.com. Alle rettigheder forbeholdes.