Χ

Υψηλή ποιότητα εικόνας και έξοδος υψηλής ταχύτητας με πρωτότυπη τεχνολογία

Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία "Cloud Decryption" που αναπτύχθηκε αρχικά από το DVDFab και πραγματοποιεί ταχύτερη ανάγνωση και έξοδο DVD. Επιπλέον, όχι μόνο είναι γρήγορη, αλλά η ποιότητα του αρχείου εξόδου είναι εγγυημένη, έτσι ώστε η έξοδος του DVDFab DVD Copy να μην διαφέρει από το αρχικό αρχείο DVD. Μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία αντιγραφής που ονομάζεται "κλώνος" για να αντιγράψετε το DVD 1: 1 για τέλειο αντίγραφο χωρίς απώλειες.
Αντιγράψτε Blu-ray με υψηλή ποιότητα

Συμβατό με όλα τα είδη DVD, αντιγράψτε DVD ελεύθερα

Το DVDFab DVD Copy μπορεί να αντιγράψει DVD + R / RW, DVD-R / RW, DVD + R DL, DVD-R DL, από DVD-9 (μονής όψης DVD διπλής στρώσης) σε DVD-5 (μονής όψης DVD μονής όψης). ) Μπορεί να συμπιεστεί και να αντιγραφεί. Ως λογισμικό μεταγλώττισης DVD, μπορείτε όχι μόνο να αντιγράψετε μεταξύ δίσκων DVD, αλλά και να δημιουργήσετε δίσκους DVD σε αρχεία εικόνας ISO και φακέλους VIDEO_TS ή να δημιουργήσετε αρχεία εικόνας ISO και φακέλους DVD (φακέλους VIDEO_TS) σε δίσκους DVD. Εκτός από αυτό, το DVDFab DVD Copy μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε παλιό DVD ή γδαρμένο DVD που δεν μπορεί να αντιγραφεί από κανονικό λογισμικό αντιγραφής DVD.
Αντιγράψτε ελεύθερα τα βίντεο Blu-ray

Ισχυρή λειτουργία αντιγραφής DVD και ευέλικτη μέθοδος αντιγραφής

Αυτό το DVDFab DVD Copy είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας να αναπτύξουμε λογισμικό αντιγραφής DVD για περισσότερα από 10 χρόνια. Παρέχουμε έκδοση Mac καθώς και έκδοση Windows. Ενημερώνουμε συνεχώς και αναβαθμίζουμε το λογισμικό, ώστε ακόμη και τα πιο πρόσφατα Windows 10 να μπορούν να αντιγράψουν DVD χωρίς προβλήματα. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε λογισμικό με πιο ισχυρές λειτουργίες και απλούστερη χρήση για να προσφέρουμε μια υπέροχη εμπειρία χρήσης από βαριούς χρήστες έως αρχάριους. Υπάρχουν 6 τρόποι αντιγραφής, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σας προσφέρει μια επαγγελματική εμπειρία αντιγραφής DVD με μια καλά σχεδιασμένη διεπαφή.

Συμβατό με όλα τα προστατευτικά αντιγράφων

Μπορείτε να αφαιρέσετε γρήγορα προστατευτικά αντιγράφων όπως CSS, ARccOS, UOPs, APS, RCE, DRM που εφαρμόζονται σε εμπορικούς και ενοικιαζόμενους δίσκους DVD. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε το προστατευτικό αντιγραφής CPRM που χρησιμοποιείται κατά την εγγραφή προγραμμάτων "Copy Once". Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί με την αφαίρεση DVD Cinavia (πωλείται ξεχωριστά) για να αφαιρέσετε ακόμη και το υδατογράφημα Cinavia που είναι ενσωματωμένο στο κομμάτι ήχου ενός DVD.

Εύκολη στην κατανόηση διεπαφή και απλή μέθοδος λειτουργίας

Μου αρέσει να αγοράζω και να συλλέγω DVD anime, δράματα, ταινίες κ.λπ., από λάτρεις των βίντεο και μεγάλους χρήστες λογισμικού αντιγραφής DVD που έχουν δοκιμάσει διάφορα είδη λογισμικού αντιγραφής DVD και δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με υπολογιστές ή λογισμικό ή για το πρώτο time Παρέχουμε την πιο κατανοητή διεπαφή και μέθοδο λειτουργίας με την πεποίθηση ότι ακόμη και οι αρχάριοι που χρησιμοποιούν λογισμικό αντιγραφής DVD μπορούν να αισθανθούν την ευκολία, την ευκολία χρήσης και την αξία του λογισμικού. Μπορείτε να αντιγράψετε ένα DVD με τουλάχιστον 3 κλικ.

6 λειτουργίες αντιγραφής

Το DVDFab DVD Copy προσφέρει 6 λειτουργίες αντιγραφής: Full Disc, Main Movie, Customize, Split, Merge, Clone / Burn. Ο χρήστης μπορεί να αντιγράψει ολόκληρο τον δίσκο (ή DVD-9 σε DVD-5), να αντιγράψει μόνο την κύρια ταινία (κύριο μέρος), να καθορίσει τον τίτλο, το κεφάλαιο, τον ήχο, τους υπότιτλους κ.λπ. και να αντιγράψει ένα DVD-9 σε δύο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε έξοδο σε DVD-5, να συμπιέσετε πολλά DVD σε ένα DVD και να αντιγράψετε ή να εξάγετε ακριβώς το ίδιο με το πρωτότυπο.

Πώς να φτιάξετε ένα αντίγραφο DVD με μερικά κλικ

Το DVDFab DVD Copy είναι ένα εύχρηστο λογισμικό αντιγραφής DVD που σας επιτρέπει να αντιγράψετε το DVD σας σε οποιαδήποτε λειτουργία σε 3 βήματα. Θα εξηγήσω εν συντομία τον τρόπο αντιγραφής και εγγραφής ενός DVD χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Full Disc ως παράδειγμα.

Βήμα 3: Επιλέξτε έναν από τους αποθηκευμένους δίσκους DVD, το αρχείο ISO και το φάκελο VIDEO TS ως προορισμό αποθήκευσης. Κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη".

Βήμα 1: Κάντε κλικ στο "Αντιγραφή". Κάντε κλικ στο κουμπί "→" και επιλέξτε "Πλήρης δίσκος" από τη λειτουργία αντιγραφής.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο "+" για να φορτώσετε το DVD.

Βήμα 3: Επιλέξτε έναν από τους αποθηκευμένους δίσκους DVD, το αρχείο ISO και το φάκελο VIDEO TS ως προορισμό αποθήκευσης. Κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη".

Βήμα 1: Κάντε κλικ στο "Αντιγραφή". Κάντε κλικ στο κουμπί "→" και επιλέξτε "Πλήρης δίσκος" από τη λειτουργία αντιγραφής.

Άρθρα αξιοποίησης προϊόντων

Τοπ 10 δωρεάν λογισμικό αντιγραφής DVD 2020

Το καλύτερο λογισμικό αντιγραφής DVD του 2020

Συχνές ερωτήσεις

1. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του DVDFab DVD Copy;

Το DVDFab DVD Copy δεν είναι δωρεάν λογισμικό αντιγραφής DVD, αλλά υπάρχουν τρόποι να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Προσφέρουμε μια πλήρη εμπειρία για 30 ημέρες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες κατά τη διάρκεια της περιόδου (έως 3 αντίγραφα). Μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, ορισμένες δυνατότητες θα είναι δωρεάν εκδόσεις χωρίς διαθέσιμες δυνατότητες, εκτός εάν αγοράσετε την πληρωμένη έκδοση. Ανατρέξτε στην ενότητα " Συχνές ερωτήσεις ".

2. Είναι παράνομο το αντίγραφο DVD;

Δεν είναι παράνομο να αντιγράφετε ένα DVD που δεν προστατεύεται από αντιγραφή. Είναι παράνομο να αφαιρείτε copyguards για προσωπική χρήση, αλλά δεν τιμωρείται. Φροντίστε να ακολουθείτε τους κανόνες κατά την αντιγραφή DVD.

3. Το αγόρασα, αλλά είναι μια δοκιμαστική έκδοση. Τι πρέπει να κάνω?

Πραγματοποιήστε έλεγχο ταυτότητας μετά την αγορά της έκδοσης επί πληρωμή. Ξεκινήστε το λογισμικό, κάντε κλικ στο τρίγωνο κουμπί πάνω δεξιά και κάντε κλικ στο "Authentication". Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Τέσσερις. Αγόρασα έναν νέο υπολογιστή. Θέλω να μετεγκαταστήσω το DVDFab από τον παλιό μου υπολογιστή. Τι πρέπει να κάνω?

Τα προϊόντα DVDFab μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε υπολογιστές που έχουν πιστοποιηθεί με τη διεύθυνση email που έχει καταχωριστεί κατά την αγορά του προϊόντος. Όταν αλλάζετε τον υπολογιστή που χρησιμοποιεί DVDFab, κάντε πρώτα κλικ στο κουμπί τριγώνου στην επάνω δεξιά γωνία του λογισμικού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "ανάκληση ελέγχου ταυτότητας". Μετά την κατάργηση εξουσιοδότησης, εγκαταστήστε το DVDFab στον νέο σας υπολογιστή και εξουσιοδοτήστε το.

Φωνή χρήστη

Ναόκι Χαγιάσι

1 2 3 Τέσσερις Πέντε
Είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση. Λίγο παλιό. Χαίρομαι που μπορώ να αντιγράψω

Nishino Shinsuke

1 2 3 Τέσσερις Πέντε
Είμαι πραγματικά έκπληκτος που δεν έχω αποτύχει ποτέ. Βασιζομαι σε εσενα.

Γλυκίνη

1 2 3 Τέσσερις Πέντε
Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω δωρεάν λογισμικό, αλλά τελικά υπήρχαν πάρα πολλά DVD που δεν μπορούσα να αντιγράψω, γι 'αυτό επέλεξα αυτό. Χαίρομαι που μπορούσα να το αντιγράψω σωστά.

Ναόκι Χαγιάσι

1 2 3 Τέσσερις Πέντε
Είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση. Λίγο παλιό. Χαίρομαι που μπορώ να αντιγράψω

Nishino Shinsuke

1 2 3 Τέσσερις Πέντε
Είμαι πραγματικά έκπληκτος που δεν έχω αποτύχει ποτέ. Βασιζομαι σε εσενα.

Προτεινόμενα σχετικά προϊόντα

Συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray

DVDFab DVD Ripper

Απελευθερώνει το προστατευτικό αντιγραφής που εφαρμόζεται στον δίσκο DVD και το μετατρέπει σε μορφή όπως MP4 / MKV / AVI, έτσι ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί σε συσκευές όπως υπολογιστές, tablet και smartphone.
Αντιγραφή BD-DVD

Αντίγραφο DVDFab Blu-Ray

Με το ισχυρότερο λογισμικό αντιγραφής Blu-ray στον κλάδο, μπορείτε να αφαιρέσετε όλους τους προφυλακτήρες αντιγραφής Blu-ray και να αντιγράψετε. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε δίσκους Blu-ray (BDAV) που εγγράφουν τηλεοπτικά προγράμματα.
Αντίγραφο DVD

DVDFab Blu-Ray Ripper

Το προστατευτικό αντιγραφής που εφαρμόζεται στον δίσκο Blu-Ray απελευθερώνεται και μετατρέπεται σε μορφή όπως MP4 / MKV / AVI, έτσι ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί σε συσκευές όπως υπολογιστές, tablet και smartphone.

Ειδικός πολυμέσων

Καυτά θέματα

  • Σε αντιγραφή DVD
  • Σε αντίγραφο BD
  • Μαθητές
Σχετικά με το DVD Bluraycopys

  • Οροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
περιοδικό e-mail

Λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, όπως πληροφορίες προϊόντων και ειδήσεις!

Γλώσσα

EnglishEnglish

Πνευματικά δικαιώματα © 2020 DVDBluraycopys.com. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.