x

Kiváló képminőség és nagy sebességű kimenet az eredeti technológiával

Fel van szerelve a "Cloud Decryption" technológiával, amelyet eredetileg a DVDFab fejlesztett ki, és gyorsabb DVD olvasást és kiadást valósít meg. Sőt, nem csak gyors, de garantált a kimeneti fájl minősége, így a DVDFab DVD Copy kimenete nem különbözik az eredeti DVD fájltól. Kiválaszthatja a "klón" elnevezésű másolási módot a DVD 1: 1 méretű másolásához a tökéletes veszteségmentes másoláshoz.
Másolja a Blu-ray készüléket kiváló minőségben

Mindenféle DVD-vel kompatibilis, szabadon másolja a DVD-ket

A DVDFab DVD Copy képes másolni a DVD + R / RW, DVD-R / RW, DVD + R DL, DVD-R DL fájlokat a DVD-9-ről (egyoldalas kétrétegű DVD) a DVD-5-re (egyoldalas egyrétegű DVD). ) Tömöríthető és lemásolható. DVD szinkronizáló szoftverként nemcsak másolhat DVD-lemezeket, hanem DVD-lemezeket is készíthet ISO képfájlokba és VIDEO_TS mappákba, vagy ISO képfájlokat és DVD mappákat (VIDEO_TS mappák) hozhat létre DVD lemezeken. Ezen kívül a DVDFab DVD Copy képes kezelni minden olyan régi DVD-t vagy karcos DVD-t, amelyet a szokásos DVD-másoló szoftver nem másolhat.
Másolja a Blu-ray videókat szabadon

Erőteljes DVD másolási funkció és rugalmas másolási módszer

Ez a DVDFab DVD másolat annak a törekvésnek az eredménye, amely több mint 10 éve fejleszti a DVD másoló szoftvert. Kínálunk Mac és Windows verziót. Folyamatosan frissítjük és frissítjük a szoftvert, hogy még a legújabb Windows 10 is képes DVD-k problémák nélkül lemásolni. Célunk, hogy olyan szoftvereket fejlesszenek ki, amelyek hatékonyabb funkciókat és egyszerűbb felhasználást kínálnak, hogy nagyszerű élményt biztosítsanak a nehéz felhasználóktól kezdőkig. Jelenleg 6 másolási mód van, amelyeket igényei szerint választhat. Professzionális DVD-másolási élményt nyújt a jól megtervezett felülettel.

Kompatibilis minden másolóvédővel

Gyorsan eltávolíthatja a kereskedelmi és kölcsönözhető DVD lemezeken alkalmazott másolási védőket, például CSS, ARccOS, UOP, APS, RCE, DRM. A "Másolás egyszer" programok felvételekor használt másolásvédő CPRM-et is törölheti. Még a DVD Cinavia eltávolítóval (külön megvásárolható) használható, hogy eltávolítsa a DVD audió műsorszámába ágyazott Cinavia vízjelet is.

Könnyen érthető felület és egyszerű kezelési módszer

Szeretek anime DVD-ket, drámákat, filmeket stb. Vásárolni és gyűjteni azoktól a videó rajongóktól és a DVD másolat-szoftverek nehéz felhasználóitól, akik többféle DVD másoló szoftvert kipróbáltak, és nem ismerik nagyon jól a számítógépeket vagy a szoftvert, vagy időben A legkönnyebben érthető felületet és működési módszert biztosítjuk azzal a hiedelemmel, hogy még a DVD-másoló szoftvert használó kezdők is érezhetik a szoftver kényelmét, egyszerű használatát és értékét. Másolhat egy DVD-t legalább 3 kattintással.

6 másolási mód

A DVDFab DVD Copy 6 másolási módot kínál: teljes lemez, fő film, testreszabás, felosztás, egyesítés, klónozás / égetés. A felhasználó lemásolhatja a teljes lemezt (vagy DVD-9-t DVD-5-re), csak a fő filmet (fő részt) másolhatja, megnevezheti a címet, fejezetet, hangot, feliratokat stb., És másolhat egy DVD-9-t kettőre. Kimenetet küldhet a DVD-5-re, tömöríthet több DVD-t egyetlen DVD-re, és másolhatja, vagy pontosan ugyanolyan, mint az eredeti.

Hogyan készítsünk DVD-másolatot néhány kattintással

A DVDFab DVD Copy egy könnyen használható DVD-másoló szoftver, amely lehetővé teszi a DVD másolását bármilyen módban, 3 lépésben. Röviden elmagyarázom, hogyan lehet DVD-t lemásolni és égetni teljes lemez módban.

3. lépés: Válassza ki az egyik elmentett DVD-lemezt, az ISO fájlt és a VIDEO TS mappát mentési célként. Kattintson a "Start" gombra.

1. lépés: Kattintson a "Másolás" gombra. Kattintson a "→" gombra, és válassza a másolás módból a "Teljes lemez" lehetőséget.

2. lépés: A DVD betöltéséhez kattintson a „+” gombra.

3. lépés: Válassza ki az egyik elmentett DVD-lemezt, az ISO fájlt és a VIDEO TS mappát mentési célként. Kattintson a "Start" gombra.

1. lépés: Kattintson a "Másolás" gombra. Kattintson a "→" gombra, és válassza a másolás módból a "Teljes lemez" lehetőséget.

Termékek felhasználási cikkei

2020 legjobb 10 ingyenes DVD-másoló szoftver

2020-as legjobb DVD-mentési szoftver

GYIK

1. Van-e a DVDFab DVD Copy ingyenes verziója?

A DVDFab DVD Copy nem DVD-másolás nélküli szoftver, de vannak módjai annak ingyenes használatához. Kínálunk egy teljes funkcionalitást 30 napos időtartamra, és az időszak összes funkcióját felhasználhatja (legfeljebb 3 példányt). A próbaidőszak letelte után egyes szolgáltatások ingyenes verziók lesznek, amelyek nem érhetők el, kivéve, ha megvásárolja a fizetett verziót. Lásd: " Gyakran ismételt kérdések ".

2. A DVD másolat illegális?

Nem törvénytelen másolni a DVD-t, amely nem védett. A másolásvédők személyes használatra történő eltávolítása illegális, de nem büntetik. A DVD-k másolásakor feltétlenül kövesse a szabályokat.

3. Vettem, de ez egy próbaverzió. Mit kellene tennem?

Kérjük, hitelesítse a fizetett változat megvásárlása után. Indítsa el a szoftvert, kattintson a jobb felső sarokban található háromszög gombra, majd kattintson a „Hitelesítés” gombra. Kérjük, írja be e-mail címét és jelszavát.

Négy. Vettem egy új számítógépet. Szeretnék áttelepíteni a DVDFab-ot a régi számítógépemről. Mit kellene tennem?

A DVDFab termékek csak olyan számítógépeken használhatók, amelyek hitelesítését a termék vásárláskor regisztrált e-mail címmel végezték el. A DVDFab-ot használó számítógép cseréjekor először kattintson a szoftver jobb felső sarkában található háromszög gombra, majd kattintson a „hitelesítés visszavonása” gombra. A jogosulatlanság után telepítse a DVDFab-ot az új számítógépére, és engedélyezze azt.

Felhasználói hang

Naoki Hayashi

1 2 3 négy Öt
Nagyon könnyű használni. Egy kicsit öreg is. Örülök, hogy másolni tudok

Nishino Shinsuke

1 2 3 négy Öt
Nagyon meglepett, hogy még soha nem sikerült. Számítok rád.

Wisteria

1 2 3 négy Öt
Próbáltam ingyenes szoftvert használni, de elvégre túl sok olyan DVD volt, amelyet nem tudtam lemásolni, ezért ezt választottam. Örültem, hogy megfelelően tudtam másolni.

Naoki Hayashi

1 2 3 négy Öt
Nagyon könnyű használni. Egy kicsit öreg is. Örülök, hogy másolni tudok

Nishino Shinsuke

1 2 3 négy Öt
Nagyon meglepett, hogy még soha nem sikerült. Számítok rád.

Ajánlott kapcsolódó termékek

Blu-ray lejátszó

DVDFab DVD Ripper

Felszabadítja a DVD-lemezen alkalmazott másolásvédőt, és olyan formátumba konvertálja azt, mint például MP4 / MKV / AVI, hogy lejátszható legyen olyan eszközökön, mint a PC-k, táblagépek és okostelefonok.
BD-DVD bemásolása

DVDFab Blu-Ray másolat

Az iparág legerősebb Blu-ray másolószoftverével eltávolíthatja az összes Blu-ray másolásvédőt és másolhat. Másolhat másolatot a Blu-ray lemezekre (BDAV), amelyek TV-műsorokat rögzítenek.
DVD másolat

DVDFab Blu-Ray Ripper

A Blu-Ray lemezen alkalmazott másolásvédő elengedésre kerül, és olyan formátumúvá alakítja, mint például MP4 / MKV / AVI, hogy lejátszható legyen olyan eszközökön, mint például PC-k, táblagépek és okostelefonok.

Multimédia szakember

Forró témák

A DVD Bluraycopy-ról

  • Használati feltételek
  • Sütik irányelve
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Lépjen kapcsolatba velünk
e-mail magazin

Szerezd meg a legfrissebb információkat, például a termékinformációkat és a híreket!

nyelv

EnglishEnglish

Szerzői jog © 2020 DVDBluraycopys.com. Minden jog fenntartva.