X

Hoge beeldkwaliteit en snelle uitvoer met originele technologie

Het is uitgerust met "Cloud Decryption" -technologie die oorspronkelijk door DVDFab is ontwikkeld en zorgt voor een snellere dvd-lezing en -uitvoer. Bovendien is het niet alleen snel, maar is de kwaliteit van het uitvoerbestand gegarandeerd, zodat de uitvoer van DVDFab DVD Copy niet zal verschillen van het originele dvd-bestand. U kunt een kopieermodus genaamd "kloon" kiezen om dvd 1: 1 te kopiëren voor een perfecte kopie zonder verlies.
Kopieer Blu-ray met hoge kwaliteit

Compatibel met alle soorten dvd's, kopieer dvd's vrij

DVDFab DVD Copy kan DVD + R / RW, DVD-R / RW, DVD + R DL, DVD-R DL kopiëren van DVD-9 (enkelzijdige dubbellaagse dvd) naar dvd-5 (enkelzijdige enkellaagse dvd). ) Kan worden gecomprimeerd en gekopieerd. Als dvd-dubbingsoftware kunt u niet alleen tussen dvd-schijven kopiëren, maar ook dvd-schijven maken in ISO-afbeeldingsbestanden en VIDEO_TS-mappen, of ISO-afbeeldingsbestanden en dvd-mappen (VIDEO_TS-mappen) maken op dvd-schijven. Anders dan dat, kan DVDFab DVD Copy elke oude dvd of bekraste dvd verwerken die niet kan worden gekopieerd door normale dvd-dubbingsoftware.
Kopieer Blu-ray-video's vrij

Krachtige dvd-kopieerfunctie en flexibele kopieermethode

Deze DVDFab dvd-kopie is het resultaat van onze inspanningen om al meer dan 10 jaar dvd-kopieersoftware te ontwikkelen. We bieden zowel Mac-versie als Windows-versie. We zijn constant bezig met het updaten en upgraden van de software, zodat zelfs de nieuwste Windows 10 dvd zonder problemen kan kopiëren. We streven ernaar om software te ontwikkelen met krachtigere functies en eenvoudiger gebruik om een ​​geweldige gebruikservaring te bieden van zware gebruikers tot beginners. Er zijn 6 kopieermodi die u kunt kiezen op basis van uw behoeften. Het biedt u een professionele dvd-kopieerervaring met een goed ontworpen interface.

Compatibel met alle kopieerbeveiligingen

U kunt snel kopieerbeveiligingen zoals CSS, ARccOS, UOP's, APS, RCE, DRM verwijderen die worden toegepast op commerciële en gehuurde dvd-schijven. U kunt ook de CPRM-kopieerbeveiliging annuleren die wordt gebruikt bij het opnemen van "Copy Once" -programma's. Het kan zelfs worden gebruikt met DVD Cinavia Removal (apart verkrijgbaar) om zelfs het Cinavia-watermerk in de audiotrack van een dvd te verwijderen.

Eenvoudig te begrijpen interface en eenvoudige bedieningsmethode

Ik koop en verzamel graag dvd's van anime, drama's, films, enz. Van videoliefhebbers en zware gebruikers van dvd-kopieersoftware die verschillende soorten dvd-kopieersoftware hebben geprobeerd en niet erg bekend zijn met pc's of software, of voor het eerst tijd Wij bieden de meest gemakkelijk te begrijpen interface en bedieningsmethode in de overtuiging dat zelfs beginners die dvd-kopieersoftware gebruiken het gemak, het gebruiksgemak en de waarde van de software kunnen voelen. U kunt een dvd kopiëren met minimaal 3 klikken.

6 kopieermodi

DVDFab DVD Copy biedt 6 kopieermodi: Full Disc, Main Movie, Customize, Split, Merge, Clone / Burn. De gebruiker kan de volledige schijf (of dvd-9 naar dvd-5) kopiëren, alleen de hoofdfilm (hoofdgedeelte) kopiëren, titel, hoofdstuk, audio, ondertitels enz. Specificeren en één dvd-9 naar twee kopiëren. U kunt naar dvd-5 uitvoeren, meerdere dvd's in één dvd comprimeren en kopiëren, of exact hetzelfde uitvoeren als het origineel.

Een dvd-kopie maken met een paar klikken

DVDFab DVD Copy is een eenvoudig te gebruiken dvd-kopieersoftware waarmee u uw dvd in 3 stappen in elke modus kunt kopiëren. Ik zal in het kort uitleggen hoe u een dvd kopieert en brandt met de modus Full Disc als voorbeeld.

Stap 3: Selecteer een van de opgeslagen dvd-schijven, ISO-bestanden en de map VIDEO TS als opslagbestemming. Klik op de knop "Start".

Stap 1: klik op "Kopiëren". Klik op de knop "→" en selecteer "Volledige schijf" in de kopieermodus.

Stap 2: Klik op "+" om de dvd te laden.

Stap 3: Selecteer een van de opgeslagen dvd-schijven, ISO-bestanden en de map VIDEO TS als opslagbestemming. Klik op de knop "Start".

Stap 1: klik op "Kopiëren". Klik op de knop "→" en selecteer "Volledige schijf" in de kopieermodus.

Artikelen over productgebruik

2020 Top 10 gratis dvd-kopieersoftware

2020 beste dvd-ripsoftware

FAQs

1. Is er een gratis versie van DVDFab DVD Copy?

DVDFab DVD Copy is geen software voor het kopiëren van dvd's, maar er zijn manieren om het gratis te gebruiken. We bieden een volledige functionaliteit voor 30 dagen en u kunt alle functies gedurende de periode gebruiken (maximaal 3 exemplaren). Nadat de proefperiode voorbij is, zijn sommige functies gratis versies zonder beschikbare functies, tenzij u de betaalde versie aanschaft. Raadpleeg " Veelgestelde vragen ".

2. Is het kopiëren van dvd's illegaal?

Het is niet illegaal om een ​​dvd te kopiëren die niet tegen kopiëren is beveiligd. Het verwijderen van copyguards voor persoonlijk gebruik is illegaal, maar wordt niet bestraft. Zorg ervoor dat u de regels volgt bij het kopiëren van dvd's.

3. Ik heb het gekocht, maar het is een proefversie. Wat moet ik doen?

Verifieer alstublieft na aankoop van de betaalde versie. Start de software, klik op de driehoekige knop rechtsboven en klik op "Verificatie". Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

Vier. Ik heb een nieuwe pc gekocht. Ik wil DVDFab migreren vanaf mijn oude pc. Wat moet ik doen?

DVDFab-producten kunnen alleen worden gebruikt op pc's die zijn geverifieerd met het e-mailadres dat is geregistreerd bij aankoop van het product. Bij het wijzigen van de pc die DVDFab gebruikt, klikt u eerst op de driehoek-knop in de rechterbovenhoek van de software en vervolgens op "authenticatie intrekken". Installeer na autorisatie DVDFab op uw nieuwe pc en autoriseer het.

Gebruikersstem

Naoki Hayashi

1 2 3 Vier Vijf
Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Een beetje oud ook. Ik ben blij dat ik kan kopiëren

Nishino Shinsuke

1 2 3 Vier Vijf
Ik ben echt verrast dat ik nooit gefaald heb. Ik reken op jou.

Blauweregen

1 2 3 Vier Vijf
Ik heb geprobeerd gratis software te gebruiken, maar er waren tenslotte te veel dvd's die ik niet kon kopiëren, dus ik koos deze. Ik was blij dat ik het goed kon kopiëren.

Naoki Hayashi

1 2 3 Vier Vijf
Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Een beetje oud ook. Ik ben blij dat ik kan kopiëren

Nishino Shinsuke

1 2 3 Vier Vijf
Ik ben echt verrast dat ik nooit gefaald heb. Ik reken op jou.

Aanbevolen gerelateerde producten

Blu-ray speler

DVDFab DVD Ripper

Het geeft de kopieerbeveiliging vrij die op de dvd-schijf is toegepast en converteert deze naar een formaat zoals MP4 / MKV / AVI, zodat het kan worden afgespeeld op apparaten zoals pc's, tablets en smartphones.
BD-DVD's rippen

DVDFab Blu-Ray-kopie

Met de sterkste Blu-ray-kopieersoftware in de branche kunt u alle Blu-ray-kopieerbeveiligingen verwijderen en kopiëren. U kunt ook Blu-ray-schijven (BDAV) kopiëren die tv-programma's opnemen.
DVD-kopie

DVDFab Blu-Ray Ripper

De kopieerbeveiliging die op de Blu-Ray-schijf is toegepast, wordt vrijgegeven en wordt geconverteerd naar een formaat zoals MP4 / MKV / AVI, zodat het kan worden afgespeeld op apparaten zoals pc's, tablets en smartphones.

Multimedia specialist

Populaire onderwerpen

Over DVD Bluraycopys

  • Gebruiksvoorwaarden
  • Cookiebeleid
  • Privacybeleid
  • Neem contact met ons op
e-mail tijdschrift

Ontvang de laatste informatie zoals productinformatie en nieuws!

taal

EnglishEnglish

Copyright © 2020 DVDBluraycopys.com. Alle rechten voorbehouden.