Икс

Висок квалитет слике и брзи излаз са оригиналном технологијом

Опремљен је "Цлоуд Децриптион" технологијом коју је првотно развио ДВДФаб, и остварује брже читање и излаз ДВД-а. Шта више, не само да је брз, већ је и квалитет излазне датотеке загарантован, тако да се излаз ДВДФаб ДВД Цопи неће разликовати од оригиналног ДВД датотеке. Можете да изаберете режим копирања зван "клон" за копирање ДВД-а 1: 1 за савршену копију без губитака.
Копирајте Блу-раи високе квалитете

Компатибилне су са свим врстама ДВД-ова, слободно копирајте ДВД-ове

ДВДФаб ДВД Цопи може копирати ДВД + Р / РВ, ДВД-Р / РВ, ДВД + Р ДЛ, ДВД-Р ДЛ, са ДВД-9 (једнострани двослојни ДВД) на ДВД-5 (једнострани једнослојни ДВД). ) Може се компримовати и копирати. Као софтвер за преснимавање ДВД-а, не можете само копирати између ДВД дискова, већ и креирати ДВД дискове у ИСО датотекама и мапама ВИДЕО_ТС или креирати ИСО слике и ДВД мапе (ВИДЕО_ТС мапе) на ДВД дисковима. Осим тога, ДВДФаб ДВД Цопи може руковати било којим старим ДВД-ом или огребаним ДВД-ом који се не може копирати с уобичајеним софтвером за преснимавање ДВД-а.
Слободно копирајте Блу-раи видео записе

Моћна функција копирања ДВД-а и флексибилан начин копирања

Ова ДВДФаб ДВД копија резултат је наших напора на развоју софтвера за копирање ДВД-а више од 10 година. Пружамо верзију Мац-а као и Виндовс верзију. Непрестано ажурирамо и надограђујемо софтвер тако да и најновији Виндовс 10 без проблема може копирати ДВД. Наш је циљ да развијемо софтвер са снажнијим функцијама и једноставнијом употребом како бисмо пружили сјајно искуство коришћења од тешких корисника до почетника. Постоји 6 модова копирања, који можете одабрати у складу са својим потребама. Доноси вам професионално ДВД копирање с добро дизајнираним интерфејсом.

Компатибилан је са свим заштитницима за копирање

Можете брзо уклонити заштитне копије као што су ЦСС, АРццОС, УОП-ови, АПС, РЦЕ, ДРМ који се примењују на комерцијалне и изнајмљују ДВД дискове. Такође можете отказати ЦПРМ са заштитом од копирања који се користи за снимање програма "Копирај једном". Може се користити и са уклањањем ДВД-а Цинавиа (продаје се одвојено) за уклањање чак и Цинавиа воденог жига уграђеног у аудио запис ДВД-а.

Једноставан за разумевање интерфејса и једноставан начин рада

Волим да купујем и скупљам ДВД-ове аниме, драме, филмова итд., Од видео ентузијаста и тешких корисника софтвера за копирање ДВД-а који су испробали неколико врста софтвера за копирање ДВД-а и нису баш добро упознати са ПЦ-јевима или софтвером или прво време Обезбеђујемо најлакши за разумевање сучеље и начин рада, с вером да чак и почетници који користе софтвер за копирање ДВД-а могу осетити практичност, једноставност коришћења и вредност софтвера. Можете копирати ДВД са најмање 3 клика.

6 начина копирања

ДВДФаб ДВД Цопи нуди 6 начина копирања: Фулл Дисц, Маин Мовие, Прилагоди, Сплит, Мерге, Цлоне / Бурн. Корисник може копирати читав диск (или ДВД-9 на ДВД-5), копирати само главни филм (главни део), одредити наслов, поглавље, аудио, титлове итд. И копирати један ДВД-9 на два. Можете да репродукујете на ДВД-5, компримирате више ДВД-ова у једном ДВД-у и копирате или репродукујете потпуно исто као оригинал.

Како направити копију ДВД-а с неколико кликова

ДВДФаб ДВД Цопи је једноставан за кориштење ДВД софтвер за копирање који вам омогућава копирање ДВД-а у било који начин у 3 корака. Укратко ћу објаснити како копирати и снимити ДВД користећи режим Фулл Дисц као пример.

Корак 3: Изаберите један од сачуваних ДВД дискова, ИСО датотеку и мапу ВИДЕО ТС као одредиште за чување. Кликните на дугме "Старт".

1. корак: Кликните на „Копирај“. Кликните на дугме "→" и изаберите "Фулл Диск" из режима копирања.

2. корак: Кликните "+" да бисте учитали ДВД.

Корак 3: Изаберите један од сачуваних ДВД дискова, ИСО датотеку и мапу ВИДЕО ТС као одредиште за чување. Кликните на дугме "Старт".

1. корак: Кликните на „Копирај“. Кликните на дугме "→" и изаберите "Фулл Диск" из режима копирања.

Чланци о коришћењу производа

2020. Топ 10 бесплатног софтвера за копирање ДВД-а

Најбољи софтвер за копирање ДВД-а 2020

ФАКс

1. Постоји ли бесплатна верзија ДВДФаб ДВД Цопи?

ДВДФаб ДВД Цопи није софтвер за копирање ДВД-а, али постоје начини да га бесплатно користите. Нудимо потпуно опремљено искуство 30 дана, а можете користити све функције током периода (до 3 копије). Након истека пробног периода, неке ће опције бити бесплатне верзије без доступних функција ако не купите плаћену верзију. Молимо погледајте „ Често постављана питања “.

2. Да ли је копирање ДВД-а илегално?

Није незаконито копирање ДВД-а који није заштићен од копирања. Незаконито је уклањање заштитних копија за личну употребу, али се не кажњава. Обавезно пратите правила приликом копирања ДВД-а.

3. Купио сам га, али то је пробна верзија. Шта бих требао да урадим?

Молимо вас да након куповине плаћене верзије потврдите идентитет. Покрените софтвер, кликните на дугме троугла у горњем десном углу и кликните на „Аутентификација“. Унесите своју адресу е-поште и лозинку.

Четири. Купио сам нови рачунар. Желим да премјестим ДВДФаб са свог старог рачунара. Шта бих требао да урадим?

ДВДФаб производи могу се користити само на ПЦ рачунарима који су оверени са адресом е-поште регистрованом када је производ купљен. Када мењате рачунар који користи ДВДФаб, прво кликните дугме троугла у горњем десном углу софтвера, а затим кликните на „опозвати аутентификацију“. Након ауторизације, инсталирајте ДВДФаб на свој нови рачунар и одобрите га.

Кориснички глас

Наоки Хаиасхи

1 2 3 Четири Пет
Стварно је једноставан за употребу. Мало и старо. Срећан сам што могу да копирам

Нисхино Схинсуке

1 2 3 Четири Пет
Заиста сам изненађена што никада нисам изневјерила. Рачунам на тебе.

Вистериа

1 2 3 Четири Пет
Покушао сам користити бесплатни софтвер, али након свега било је превише ДВД-а које нисам могао копирати, па сам изабрао овај. Било ми је драго што могу правилно копирати.

Наоки Хаиасхи

1 2 3 Четири Пет
Стварно је једноставан за употребу. Мало и старо. Срећан сам што могу да копирам

Нисхино Схинсуке

1 2 3 Четири Пет
Заиста сам изненађена што никада нисам изневјерила. Рачунам на тебе.

Препоручени сродни производи

Блу-раи плејер

ДВДФаб ДВД Риппер

Ослобађа штитник за копирање примењен на ДВД диску и претвара га у формат као што је МП4 / МКВ / АВИ како би се могао репродуковати на уређајима као што су ПЦ, таблети и паметни телефони.
Екстракција БД-ДВД-а

ДВДФаб Блу-Раи копија

Помоћу најјачег софтвера за копирање Блу-раи-а у индустрији можете уклонити све заштитне уређаје и копирати Блу-раи. Такође можете копирати Блу-раи дискове (БДАВ) који снимају ТВ програме.
ДВД копија

ДВДФаб Блу-Раи Риппер

Штитник за копирање примењен на Блу-Раи диску је отпуштен и претвара се у формат као што је МП4 / МКВ / АВИ тако да се може репродуковати на уређајима као што су ПЦ, таблети и паметни телефони.

Специјалиста за мултимедију

Вруће теме

  • На ДВД копирању
  • На БД копији
  • Tutorije
О ДВД Блураицопис

  • Услови коришћења
  • Политика колачића
  • Правила о приватности
  • Контактирајте нас
магазин за е-пошту

Добијајте најновије информације као што су информације о производима и вести!

Језик

EnglishEnglish

Цопиригхт © 2020 ДВДБлураицопис.цом. Сва права задржана.