X

Hög bildkvalitet och hög hastighet med originalteknologi

Den är utrustad med "Cloud Decryption" -teknologi som ursprungligen utvecklats av DVDFab och inser snabbare DVD-läsning och -utgång. Dessutom är det inte bara snabbt, utan kvaliteten på utdatafilen garanteras så att utgången från DVDFab DVD Copy inte skiljer sig från den ursprungliga DVD-filen. Du kan välja ett kopieringsläge som heter "klon" för att kopiera DVD 1: 1 för perfekt förlustfri kopia.
Kopiera Blu-ray med hög kvalitet

Kompatibel med alla typer av DVD-skivor, kopiera DVD-skivor fritt

DVDFab DVD Copy kan kopiera DVD + R / RW, DVD-R / RW, DVD + R DL, DVD-R DL, från DVD-9 (enkelsidigt dubbelskikts DVD) till DVD-5 (enkelsidig enskikts DVD). ) Kan komprimeras och kopieras. Som en DVD-kopieringsprogramvara kan du inte bara kopiera mellan DVD-skivor utan också skapa DVD-skivor i ISO-bildfiler och VIDEO_TS-mappar, eller skapa ISO-bildfiler och DVD-mappar (VIDEO_TS-mappar) i DVD-skivor. Utöver detta kan DVDFab DVD-kopiering hantera alla gamla DVD- eller repade DVD-skivor som inte kan kopieras med vanlig DVD-kopieringsprogramvara.
Kopiera Blu-ray-videor fritt

Kraftfull DVD-kopieringsfunktion och flexibel kopieringsmetod

Denna DVDFab DVD-kopia är resultatet av våra ansträngningar för att utveckla DVD-kopieringsprogramvara i mer än 10 år. Vi tillhandahåller såväl Mac-version som Windows-version. Vi uppdaterar och uppgraderar ständigt programvaran så att även den senaste Windows 10 kan kopiera DVD utan problem. Vi strävar efter att utveckla programvara med kraftfullare funktioner och enklare användning för att ge en bra användningsupplevelse från tunga användare till nybörjare. Det finns 6 kopieringslägen, du kan välja efter dina behov. Det ger dig en professionell DVD-kopieringsupplevelse med ett väl utformat gränssnitt.

Kompatibel med alla kopior

Du kan snabbt ta bort kopieringsskydd som CSS, ARccOS, UOP, APS, RCE, DRM som används på kommersiella och hyra DVD-skivor. Du kan också avbryta kopieringsskyddens CPRM som används vid inspelning av "Copy Once" -program. Det kan till och med användas med borttagning av DVD Cinavia (säljs separat) för att ta bort till och med Cinavia-vattenmärket inbäddat i ljudspåret på en DVD.

Lätt att förstå gränssnitt och enkel driftmetod

Jag gillar att köpa och samla in DVD-skivor av anime, drama, filmer osv. Från videoentusiaster och tunga användare av DVD-kopieringsprogramvara som har provat flera typer av DVD-kopieringsprogramvara och inte är särskilt bekanta med datorer eller programvara, eller för det första tid Vi tillhandahåller det mest lättförståliga gränssnittet och användningsmetoden med den övertygelsen att även nybörjare som använder DVD-kopieringsprogramvara kan känna bekvämligheten, användarvänligheten och värdet på programvaran. Du kan kopiera en DVD med minst tre klick.

6 kopieringslägen

DVDFab DVD Copy erbjuder 6 kopieringslägen: Full Disc, Main Movie, Customize, Split, Merge, Clone / Burn. Användaren kan kopiera hela skivan (eller DVD-9 till DVD-5), bara kopiera huvudfilmen (huvuddel), specificera titel, kapitel, ljud, undertexter etc. och kopiera en DVD-9 till två. Du kan mata ut till DVD-5, komprimera flera DVD-skivor till en enda DVD och kopiera eller skriva ut exakt samma sak som originalet.

Hur man gör en DVD-kopia med några klick

DVDFab DVD Copy är en lättanvänd DVD-kopieringsprogramvara som låter dig kopiera din DVD i valfritt läge i tre steg. Jag förklarar kort hur man kopierar och bränner en DVD med Full Disc-läge som exempel.

Steg 3: Välj en av den sparade DVD-skivan, ISO-filen och VIDEO TS-mappen som spara destination. Klicka på "Start" -knappen.

Steg 1: Klicka på "Kopiera". Klicka på knappen → → och välj "Full Disk" från kopieringsläget.

Steg 2: Klicka på "+" för att ladda DVD: n.

Steg 3: Välj en av den sparade DVD-skivan, ISO-filen och VIDEO TS-mappen som spara destination. Klicka på "Start" -knappen.

Steg 1: Klicka på "Kopiera". Klicka på knappen → → och välj "Full Disk" från kopieringsläget.

Artiklar om produktanvändning

2020 Topp 10 gratis DVD-kopieringsprogram

2020 bästa programvara för DVD-rippning

Vanliga frågor

1. Finns det en gratisversion av DVDFab DVD Copy?

DVDFab DVD Copy är inte ett program för DVD-kopia gratis, men det finns sätt att använda det gratis. Vi erbjuder en fullständig upplevelse i 30 dagar, och du kan använda alla funktioner under perioden (upp till 3 exemplar). Efter att testperioden är över kommer vissa funktioner att vara gratisversioner utan några funktioner tillgängliga om du inte köper den betalda versionen. Se " Vanliga frågor ".

2. Är DVD-kopia olaglig?

Det är inte olagligt att kopiera en DVD som inte är kopieringsskyddad. Det är olagligt att ta bort copyguards för personligt bruk, men det straffas inte. Följ reglerna när du kopierar DVD-skivor.

3. Jag köpte den, men det är en testversion. Vad ska jag göra?

Bekräfta efter att du har köpt den betalade versionen. Starta programvaran, klicka på triangelknappen uppe till höger och klicka på "Autentisering". Ange din e-postadress och lösenord.

Fyra. Jag köpte en ny dator. Jag vill migrera DVDFab från min gamla PC. Vad ska jag göra?

DVDFab-produkter kan endast användas på datorer som har verifierats med den e-postadress som registrerades när produkten köptes. När du byter dator som använder DVDFab klickar du först på triangelknappen i programmets övre högra hörn och klickar sedan på "återkalla autentisering". Efter avautorisering installerar du DVDFab på din nya dator och godkänner den.

Användarröst

Naoki Hayashi

1 2 3 fyra Fem
Det är verkligen lätt att använda. Lite gammal också. Jag är glad över att kunna kopiera

Nishino Shinsuke

1 2 3 fyra Fem
Jag är verkligen förvånad över att jag aldrig har misslyckats. Jag räknar med dig.

Blåregn

1 2 3 fyra Fem
Jag försökte använda gratis programvara, men det var ju för många DVD-skivor som jag inte kunde kopiera, så jag valde den här. Jag var glad att jag kunde kopiera det ordentligt.

Naoki Hayashi

1 2 3 fyra Fem
Det är verkligen lätt att använda. Lite gammal också. Jag är glad över att kunna kopiera

Nishino Shinsuke

1 2 3 fyra Fem
Jag är verkligen förvånad över att jag aldrig har misslyckats. Jag räknar med dig.

Rekommenderade relaterade produkter

Blu-ray spelare

DVDFab DVD Ripper

Den släpper kopieringsskyddet som används på DVD-skivan och konverterar den till ett format som MP4 / MKV / AVI så att den kan spelas på enheter som datorer, surfplattor och smartphones.
BD-DVD-rippning

DVDFab Blu-Ray-kopia

Med den starkaste Blu-ray-kopieringsprogramvaran i branschen kan du ta bort alla Blu-ray-kopior och kopiera. Du kan också kopiera Blu-ray-skivor (BDAV) som spelar in TV-program.
DVD-kopia

DVDFab Blu-Ray Ripper

Kopieringsskyddet som tillämpas på Blu-Ray-skivan släpps och konverteras till ett format som MP4 / MKV / AVI så att den kan spelas upp på enheter som datorer, surfplattor och smartphones.

Multimedia specialist

Heta ämnen

Om DVD Bluraycopys

  • Villkor
  • Cookies policy
  • Integritetspolicy
  • Kontakta oss
e-posttidning

Få den senaste informationen som produktinformation och nyheter!

språk

EnglishEnglish

Copyright © 2020 DVDBluraycopys.com. Alla rättigheter förbehållna.